Radno ljeto SSKH: Osnovane četiri nove Podružnice

Radno ljeto SSKH: Osnovane četiri nove podružnice

Samostalni sindikat radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske (SSKH) imao je radno i produktivno ljeto, osnovavši čak četiri nove sindikalne podružnice.

Krajem kolovoza na osnivačkoj skupštini osnovana je nova podružnica u Umagu u komunalnom društvu Komunela d.o.o. Na skupštini je izabrano sindikalno povjereništvo – Dražen PuškadijaTanja Rako i Tatjana Vukšić. Za sindikalnog je povjerenika jednoglasno izabran Dražen Puškadija, a za zamjenicu glavnog sindikalnog povjerenika Tanja Rako. Izbornu skupštinu vodila je Bruna Vlašić Jakovčić, županijska povjerenica SSKH za Istarsku županiju.

Na inicijativu potpredsjednika SSKH i županijskog sindikalnog povjerenika SSKH Primorsko goranske županije Roberta Maršanića, održan je sastanak te je osnovana sindikalna podružnica KD Kostrena d.o.o. Za glavnu sindikalnu povjerenicu jednoglasno je izabrana Mirela Marunić.

Na području Zagrebačke županije osnovana je podružnica Komunalni centar Ivanić Grad d.o.o. Članovi podružnice izabrali su glavnog sindikalnog povjerenika Ivana Antolića te Ivana Dijanića za njegova zamjenika.

I grad Zagreb je bogatiji za još jednu podružnicu.  Dana 1. srpnja 2021. Sindikalna podružnica Zagrebački centar za gospodarenja otpadom d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Savska cesta 41/VII kat, donijela je Odluku o udruživanju u SSKH, a za glavnu povjerenicu izabrana je Jelena Grebenar.

Svim novim članovima u novoosnovanim podružnicama želimo što uspješniju borbu za bolja prava na radnim mjestima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *