ODRŽANA SJEDNICA STATUTARNE KOMISIJE I 2. SJEDNICA NADZORNOG ODBORA SSKH

Održane su prva konstituirajuća sjednica Statutarne komisije SSKH  i 2. sjednica Nadzornog odbora Samostalnog sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske (NO SSKH) u petak 9. prosinca 2022. godine u Zagrebu, sjedištu SSKH, Zlatarska 14, s početkom u 10.00 sati.

Konstituirajućoj sjednici Statutarne komisije SSKH prisustvovali su članovi; Tatjana Kordić, Nino Pleština, Ivana De Vrgna i Anto Lukenda, a Petra Vaci je bila opravdano odsutna. Sjednici su prisustvovali predsjednik SSKH Baldo Kovačević i tajnik i pravni savjetnik Slobodan Kapor. Nakon konstituiranja predložena je i jednoglasno izabrana Petra Vaci za predsjednicu, a Tatjana Kordić za zamjenicu predsjednice Statutarne komisije SSKH. Tajnik i pravni savjetnik Slobodan Kapor prisutne je upoznao sa detaljima novog Statuta i proceduri statutarnih promjena.

Sjednici Nadzornog odbora prisustvovali su predsjednica Vesnica Bušić, Ingrid Stanić i Boris Holetić a opravdano su bili odsutni Nives Scomersich i Vesna Zaborski. Prisustvovali su predsjednik Baldo Kovačević, potpredsjednici Robert Maršanić i Davor Gotal i tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor. Usvojen je jednoglasno zapisnik sa prve sjednice NO SSKH održane 5. studenoga 2022. godine. Nakon razmatranja i kraće diskusije podržan  je financijski plan SSKH za 2023. godinu koji se prosljeđuje Glavnom odboru SSKH na usvajanje. Razgovaralo se i odlučeno je o  povećanoj kontroli uplate sindikalne članarine i dostave financijskih izvješća za 2022. godinu. Zaključeno je da se mora izraditi novi Pravilnik o financijskom i materijalnom poslovanju SSKH  zbog prilagodbe Statutarnim promjenama i olakšavanja rada svih tijela SSKH.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *