Sjednica povjereništva SSKH Grada Zagreba

Sjednica povjereništva SSKH Grada Zagreba

Sjednica povjereništva SSKH Grada Zagreba održala se 15. lipnja 2022. g.  u 13 sati u sjedištu SSKH, Zlatarska 14 u Zagrebu.

Uz prisutne sindikalne povjerenike sjednici su prisustvovali predsjednik SSKH Baldo Kovačević i tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor.

Nakon izvješća gradskog povjerenika SSKH u proteklom mandatu za gradskog povjerenika SSKH Grada Zagreba  izabran je Zdravko Stoilković, a za njegovu zamjenicu Sandra Crnković.  Za Izbornu skupštinu SSKH imenovani su Zdravko Stoilković, Sandra Crnković, Dario Rastovčan, Igor Pavlović i Boris Holetić. Za predsjednika SSKH nije bilo kandidata, niti se podržala kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za kandidate Glavnog odbora predloženi su Zdravko Stoilković, Sandra Crnković, Dario Rastovčan. Nakon tajnog glasovanja između predloženih Igora Pavlovića i Zdravka Ivandića koji su dobili isti broj glasova, te nakon odustajanja od kandidature Igora Pavlovića za četvrtog kandidata Glavnog odbora predložen je Zdravko Ivandić. Predloženi su kandidati Boris Holetić  za Nadzorni odbor SSKH i Ivana De Vrgna za Statutarnu komisiju SSKH.  Sindikalni povjerenici su govorili o općepoznatim problemima u Holdingu i svojim društvima, te o mogućnosti daljnjih aktivnosti. Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti. Tajnik i pravni savjetnik SSKH uputio je sindikalne povjerenike na situaciju oko daljnje procedure u svezi otkaza,  a upoznao ih je sa najavljenim radnjama oko izmjena Zakona o radu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *