Potpisan novi Kolektivni ugovor u  Komunalcu d.o.o. Samobor

Potpisan novi Kolektivni ugovor u  Komunalcu d.o.o. Samobor

Dana 17.08.2022. godine potpisan je novi Kolektivni ugovor u Komunalcu d.o.o. Samobor.

Nakon više sastanaka pregovaračkih odbora Sindikata i poslodavca Glavna sindikalna povjerenica SSKH u Komunalcu Samobor Ljiljana Šaban i direktor Komunalca Samobor Renato Raguž  potpisali su novi Kolektivni ugovor za radnike Komunalac d.o.o. Samobor.

Pregovarački odbor  Samostalnog sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske vodila je Đurđica Kahlina koordinatorica sindikalnog organiziranja i učlanjivanja SSSH,  a uz sindikalnu povjerenicu SSKH Komunalca Samobor Ljiljanu Šaban u pregovorima su sudjelovali  članovi pregovaračkog odbora SSKH iz Sindikalne podružnica Komunalca d.o.o. Željko KomšićKristina BabojelićJosip RadovanovićJurica MataušićLorena PožgajDražen MikekLana Novosel i tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor.

Ovo je dobar dokaz da se i u ovim teškim vremenima putem kolektivnog pregovaranja i socijalnog dijaloga mogu postići bolji rezultati po radnike na obostrano zadovoljstvo poslodavca i sindikata, te da se sindikalni rad i trud sindikalnih aktivista isplati jer vidi se zašto vrijedi i treba biti član Sindikata.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *