Nove podružnice SSKH u Dubrovniku i Puli

Nove podružnice SSKH u Dubrovniku i Puli

Osnovana je nova sindikalna podružnica  SSKH Gradska Uprava Grada Dubrovnika u Dubrovniku i nova sindikalna podružnica Kaštijun d.o.o. za gospodarenje otpadom Pula.

Dana 4. travnja 2022. godine osnovana je nova sindikalna podružnica SSKH u Dubrovniku u Gradskoj upravi Grada Dubrovnika.

Županijski povjerenik SSKH Vlaho Radičević uveo ih je u rad Sindikata u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske, te ih upoznao s njihovim pravima i obvezama koje imaju kao članovi sindikata.

Na skupštini podružnice izabrano je sindikalno povjereništvo: Marko BeletićIvica Cumeljan i Darijo Mage.

Razmatrali su se dosadašnji neuspješni pregovori sa Gradonačelnikom oko problematike materijalnih prava komunalnih i prometnih redara, ali i druga problematika na radnim mjestima, te su se odredile smjernice u daljnjem radu sindikalne podružnice.

Za glavnog sindikalnog povjerenika sindikalne podružnice SSKH Gradska Uprava Grada Dubrovnika izabran je Marko Beletić, a za zamjenika glavnog sindikalnog povjerenika Ivica Cumeljan.

Nova sindikalna podružnica SSKH Kaštijun d.o.o. za gospodarenje otpadom Pula osnovana je 10. ožujka  2022. godine u Puli.

Tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor uveo ih je u rad Sindikata u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske, te ih upoznao s njihovim pravima i obvezama koje imaju kao članovi sindikata.

Za glavnog  sindikalnog povjerenika sindikalne podružnice SSKH Kaštijun d.o.o. za gospodarenje otpadom Pula izabran je Aleksandar Frančešević, a za njegovoga zamjenika  Igor Koroman.

Svim novim članovima , podružnici i glavnom sindikalnom povjereniku želimo što uspješniju borbu za bolja prava na radnim mjestima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *