U Zagrebačkom holdingu d.o.o. osnovane tri nove podružnice SSKH

U Zagrebačkom holdingu d.o.o. osnovane tri nove podružnice SSKH

U zadnjih mjesec dana osnovane su tri nove sindikalne podružnice SSKH u Zagrebačkom holdingu d.o.o.

Uz pet postojećih sindikalnih podružnica Zagrebačke ceste, Ćistoća, Tržnice, Vladimir Nazor i Zrinjevac našoj sindikalnoj zajednici pridružili su se još Zagrebparking, Autobusni kololdvor Zagreb i Zagrebački digitalni grad. S osam sindikalnih podružnica smo postali sindikat s najvećim brojem podružnica u Zagrebačkom holdingu dok u cijeloj grupi imamo još sindikalne podružnice u društvima VIO, Gradska plonara Zagreb, Gradska plinara opskrba i GSKG tako da ukupno brojimo dvanaest sindikalnih podružnica u grupi Zagrebački holding d.o.o. Trenutno u Zagrebačkom holdingu d.o.o. brojimo približno tisuću članova i drugi smo po redu najveći sindikat u društvu dok smo na nivou cijele grupe najveći sindikat po broju članova.

Osnivačka Skupština SSKH  sindikalne podružnice Zagrebparking održana je 13. travnja  2022. godine u Zagrebu. Za glavnog  sindikalnog povjerenika sindikalne podružnice Zagrebparking izabran je Hrvoje Glavan, a za njegovoga zamjenika  Matija Babić.

Osnivačka Skupština SSKH  sindikalne podružnice Autobusni Kolodvor Zagreb  održana je 22. travnja  2022. godine u Zagrebu. Za glavnu  sindikalnu povjerenicu sindikalne podružnice Autobusni kolodvor izabrana  je Gordana Šojić, a za njenu zamjenicu  Gordana Pejić Anić. Tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor i predsjednik SSKH Baldo Kovačević su glavnu sindikalnu povjerenicu u uredu SSKH pobliže upoznali sa funkcioniranjem Sindikata, o pravima i obvezama članova i o tekućoj problematici u ZGH.

Osnivačka Skupština SSKH  sindikalne podružnice Zagrebački digitalni grad  održana je 12. svibnja  2022. godine u Zagrebu. Za glavnu  sindikalnu povjerenicu sindikalne podružnice Zagrebački digitalni grad izabrana  je Sonja Palac, a za njenu zamjenicu Martina Baranj.

Sindikalni povjerenici SSKH iz drugih podružnica Zagrebačkog holdinga pojasnili su novim kolegama rad Sindikata u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske, te ih upoznali s njihovim pravima i obvezama koje imaju kao članovi sindikata.

Svim novim članovima , podružnici i glavnom sindikalnom povjereniku i njegovom zamjeniku želimo što uspješniju borbu za bolja prava na radnim mjestima!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *