2. sjednica Izvršnog odbora SSKH

2. sjednica Izvršnog odbora SSKH

3. ožujka u hotelu Patria u Belom Manastiru  održana je 2. sjednica Izvršnog odbora SSKH.

Na dnevnom redu sjednice, kojoj su prisustvovali svi članovi Izvršnog odbora, raspravljalo se o financijskom izvještaju SSKH i podružnica, dostavi podataka o broju članova sindikata za utvrđivanje reprezentativnosti  te planiranim aktivnostima sindikata.

Predsjednik SSKH Baldo Kovačević najavio je održavanje stručno-edukacijskog seminara za članove radničkih vijeća, povjerenike radnika za zaštitu na radu i ovlaštenike poslodavca za zaštitu na radu koji će se održati od 13. do 15. travnja 2023. godine u Stubičkim Toplicama, kao i 3. sjednicu Glavnog odbora planiranu  31. ožujka u Zagrebu u sjedištu  SSKH. Obavijestio je članove Izvršnog odbora o susretima povjerenika koji se ove godine održavaju u Vodicama od 29. rujna do 1. listopada.

Također je obavijestio da su od početka godine osnovane četiri nove podružnice te pohvalio angažman članova Izvršnog odbora i sindikalnih povjerenika koji su sudjelovali u procesu osnivanja. Uz osnivanje novih podružnica, naglasio je da je broj članova SSKH u stalnom porastu.

Na sjednici je bilo prilike i za predstavljanje Facebook stranice SSKH, koja je otvorena od 18. siječnja ove godine i bilježi sve veći broj pratitelja  i pregleda objava.

Nakon sjednice bila je prigoda za susret s bivšim županijskom povjerenikom SSKH za Osječko-baranjsku županiju i članom SSKH u mirovini, Davorinom Gombarovićem.

Više informacija o stručno-edukacijskom seminaru u Stubičkim Toplicama  pročitajte ovdje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *