Sjednica županijskog povjereništva SSKH Varaždinske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Varaždinske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Varaždinske županije održala se 13. lipnja 2022. g.  u 12.00 sati u prostorijama teritorijalnog ureda SSSH, Gajeva 1/II u Varaždinu.

Uz prisutne sindikalne povjerenike na sjednici su bili prisutni predsjednik SSKH Baldo Kovačević , tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor i član Izvršnog odbora  SSKH zadužen za Varaždinsku županiju Vladimir Zadravec.

Nakon izvješća županijske povjerenice SSKH u proteklom mandatu za županijsku povjerenice SSKH Varaždinske županije jednoglasno je izabrana Marina Abramić, a za njenu zamjenicu Tatjana Kordić.  Za Izbornu skupštinu SSKH imenovane  su Marina Abramić i Tatjana Kordić . Za predsjednika SSKH podržava se kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za kandidata Glavnog odbora predložena je Marina Abramić.  Predloženi su kandidati Dino Petak za Nadzorni odbor SSKH i Tatjana Kordić za Statutarnu komisiju SSKH.  Sindikalni povjerenici su iznosili  problematike u svojim podružnicama. Tajnik i pravni savjetnik SSKH odgovarao  je na njihova pitanja , te  ih upoznavao sa radnjama i situaciji  oko izmjena Zakona o radu. Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *