Sjednica županijskog povjereništva SSKH Međimurske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Međimurske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Međimurske županije održala se 13. lipnja 2022. g.  u 15 sati u sjedištu teritorijalnog ureda SSSH Međimurske županije, Trg Republike 1 u Čakovcu.

Uz prisutne sindikalne povjerenike sjednici su prisustvovali predsjednik SSKH Baldo Kovačević i tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor. Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti.

Nakon izvješća županijskog povjerenika SSKH Vladimira Zadravca u proteklom mandatu za županijskog povjerenika SSKH Međimurske županije jednoglasno je izabran Davor Vikert, a za njegovog zamjenika Hrvoje Krsnik.  Za predsjednika SSKH podržava se kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za Izbornu skupštinu SSKH imenovan je  Davor Vikert. Za kandidata Glavnog odbora predložen je Davor Vikert. Predloženi su kandidati Hrvoje Krsnik za Nadzorni odbor SSKH i Dragan Podvezanec za Statutarnu komisiju SSKH.  Tajnik i pravni savjetnik SSKH uputio je sindikalne povjerenike na kolektivne ugovore, izrade i dopune,  a upoznao ih je sa radnjama oko izmjena Zakona o radu. Sindikalni povjerenici su ponajviše govorili o problemima u svojim podružnicama i problematici kolektivnog pregovaranja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *