Sjednica županijskog povjereništva SSKH Sisačko- moslavačke županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Sisačko- moslavačke županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Sisačko- moslavačke županije održala se 2. lipnja 2022. g.  u 14.30 sati u Sisku.

Uz prisutne sindikalne povjerenike sjednici su prisustvovali predsjednik SSKH Baldo Kovačević , tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor i predsjednica Nadzornog odbora SSKH Vesnica Bušić.

Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti. Nakon izvješća županijskog povjerenika SSKH u proteklom mandatu za županijskog povjerenika SSKH Sisačko- moslavačke županije jednoglasno je izabran Dražen Falica, a za njegovu zamjenicu Nevenka Varačić.  Za predsjednika SSKH podržava se kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za Izbornu skupštinu SSKH imenovani su Mario Leljak i Vesnica Bušić. Za kandidate Glavnog odbora predložen je Dražen Falica. Predloženi su kandidati Vesnica Bušić za Nadzorni odbor SSKH i Mateja Milutinović za Statutarnu komisiju SSKH.  Sindikalni povjerenici su govorili o problematikama u svojim društvima i problemima oko kolektivnih ugovora. Tajnik i pravni savjetnik SSKH odgovarao  je na upite  sindikalnih povjerenika te  ih upoznao sa aktivnostima oko izmjena Zakona o radu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *