Sjednica županijskog povjereništva SSKH Ličko- senjska županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Ličko- senjska županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Ličko- senjska županije održala se 3. lipnja 2022. g.  u 10.0 sati u prostorijama Komunalca u Gospiću.

Uz prisutne sindikalne povjerenike na sjednici su bili prisutni predsjednik SSKH Baldo Kovačević , tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor i potpredsjednik SSKH Robert Maršanić.

Nakon izvješća županijskog povjerenika SSKH u proteklom mandatu za županijskog povjerenika SSKH Ličko- senjske županije jednoglasno je izabran Tomislav Prpić, a za njegovu zamjenicu Marijana Balenović.  Za Izbornu skupštinu SSKH imenovan je Tomislav Prpić. Za predsjednika SSKH podržava se kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za kandidata Glavnog odbora predložen je Tomislav Prpić. Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti.  Sindikalni povjerenici su iznosili  problematiku u svojim podružnicama. Tajnik i pravni savjetnik SSKH odgovarao  je na njihova pitanja  te  ih upoznao sa radnjama i situaciji  oko izmjena Zakona o radu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *