Uspješno završen stručno-edukacijski seminar SSKH

Uspješno završen stručno-edukacijski seminar SSKH

U Stubičkim Toplicama u hotelu Matija Gubec, od 11.-do 13. travnja 2024. održan je prvi ovogodišnji seminar u organizaciji SSKH na temu radničkih vijeća, zaštite na radu i zakona o radu namijenjen sindikalnim povjerenicima, članovima radničkih vijeća, povjerenicima radnika za zaštitu na radu i ovlaštenicima poslodavca za zaštitu na radu.

I ovoga puta predavači su bili stručnjaci iz područja zaštite na radu i zakona o radu, Igor Pavlović, mag.ing.sec. i Petra Vaci,  mag. iur. Seminaru je prisustvovalo 30 sudionika iz nekoliko sindikalnih podružnica SSKH te Sindikata koji djeluju u okviru VIO Zagreb.

Kroz interakcijski pristup, predavači su nas proveli kroz teme dnevnog reda, s posebnim naglaskom na specifična  pitanja iz područja radno-socijalnog zakonodavstva i zaštite na radu.

Održavanje sljedećeg seminara na istu temu planira se na jesen.

Stručno-edukacijski  seminar u organizaciji SSKH  su usko usmjereni na prava i obveze te mogućnosti rada sindikalnih povjerenika, članova radničkih vijeća i povjerenika radnika za zaštitu na radu. Povratne reakcije naših polaznika su jako dobre, stoga pozivam sve naše članove i sve zainteresirane da nam se pridruže na sljedećem seminaru u jesenskom ciklusu.

Igor Pavlović, mag. ing.sec.

Glavni sindikalni povjerenik SSKH u Vodoopskrba i odvodnja  Zagreb

Polaznica sam seminara već treći  put, izuzetno sam zadovoljna obrađenim temama kao i predavačima, Dodatni razlog što sudjelujem je i što radim kao stručnjak za ljudske resurse te sam toj tematici posvećena  dulji  niz godina, no uvijek nešto novo naučim. Vrlo interesantan seminar.

Jasna Požar, glavna sindikalna povjerenica u Vodovod i kanalizacija d.o.o, Karlovac, članica Izvršnog odbora SSKH

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *