Održane su zadnje ovogodišnje sjednice tijela SSKH

Održane su zadnje ovogodišnje sjednice tijela SSKH

u petak, 8. prosinca održane su sjednice tijela SSKH, Glavnog i Nadzornog odbora te Statutarne komisije.Na sjednici Glavnog odbora predstavljena je inicijativa  za ujedinjenje SSKH i Sindikata prometa i veza Hrvatske a istoj su  prisustvovali  i predstavnici Sindikata prometa i veza Hrvatske, predsjednik Stjepan Lisičak,  potpredsjednik Marijan Mitrović, i predsjednica Nadzornog odbora Mirjana Rapo,

Nakon što smo zadnjih godina očuvali naš Sindikat i podigli ga na viši nivo prepoznatljivosti, pokrenuli smo i inicijativu za ujedinjenje sa Sindikatom prometa i veza Hrvatske, što bi nam u konačnici omogućilo veću snagu na sindikalnoj sceni kao i očuvanje vodeće pozicije najvećeg i najsnažnijeg Sindikata sa više od 12.000 članova u SSSH, najvećoj sindikalnoj središnjici u Hrvatskoj, rekao je predsjednik Baldo Kovačević.

Predsjednik Baldo Kovačević  na kraju sjednice zahvalio je članovima tijela na predanom sindikalnom radu tijekom godine te zaželio sretne predstojeće blagdane, uz naglasak kako nas i u 2024. godini čekaju novi sindikalni izazovi u borbi za radnička prava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *