Tečajevi u sklopu EDUCA@SSSH

Tečajevi u sklopu EDUCA@SSSH

Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) od rujna do kraja studenoga 2023. godine organizira ciklus tečajeva iz Programa temeljnog sindikalnog osposobljavanja, prvenstveno namijenjenih sindikalnim povjerenicima i članovima sindikalnih povjereništava, te sindikalnim aktivistima.

Tečajevi se provode u okviru sustava sindikalne edukacije EDUCA@SSSH, a kao treneri ih vode sindikalni stručnjaci iz SSSH i udruženih sindikata, koji su prošli osposobljavanje na području obrazovanja odraslih. Tečajevi se temelje na metodama aktivnog učenja, odnosno kombinaciji predavanja i praktičnih vježbi, a svaki polaznik dobiva i posebno pripremljen priručnik za svaku temu.

Tečajevi iz sustava EDUCA@SSSH, financiraju se putem kotizacije, čiji je iznos izračunat na temelju prosječnog troška održavanja svih predviđenih tečajeva.

Pozivamo sve zainteresirane sindikalne povjerenike, članove sindikalnih povjereništava, sindikalne aktiviste, te radničke predstavnike da se, prijave za sudjelovanje na tečajevima.

Održavanje svakog pojedinog tečaja ovisi o minimalno potrebnom broju prijavljenih sudionika (15), te vas molimo da vodite računa o rokovima prijave za svaki pojedini tečaj, koji su nužni iz organizacijskih razloga.

Za više informacija i moguću prijavu molimo vas da se javite na e-mail adresu Ureda SSKH sskh@sskh.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *