Sjednica županijskog povjereništva SSKH Krapinsko- zagorske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Krapinsko- zagorske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Krapinsko- zagorske županije održala se 23. lipnja 2022. g.  u 10 sati u prostorijama Zagorskog vodovoda u Zaboku.

Uz prisutne sindikalne povjerenike sjednici su prisustvovali predsjednik SSKH Baldo Kovačević i tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor. Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti.

Za županijskog povjerenika SSKH Krapinsko- zagorske županije jednoglasno je izabran Zdravko Halambek, a za njegovog zamjenika Siniša Jurinjak.  Za predsjednika SSKH podržava se kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za Izbornu skupštinu SSKH imenovan je  Zdravko Halambek. Za kandidata Glavnog odbora predložen je Zdravko Halambek . Tajnik i pravni savjetnik SSKH uputio je sindikalne povjerenike na kolektivne ugovore, izrade i dopune,  a upoznao ih je sa radnjama oko izmjena Zakona o radu. Sindikalni povjerenici su ponajviše govorili o problemima u svojim podružnicama i problematici kolektivnog pregovaranja, ponajviše oko povećanja plaća.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *