Poziv za IX. Skupštinu SSKH

Poziv za IX. Skupštinu SSKH

Poštovani!

Svim zastupnicama i zastupnicima dostavlja se ovaj poziv koji će se uručiti elektronskom poštom svakom zastupniku. Popratne materijale za našu IX. Skupštinu naknadno će Vam biti istim putem dostavljeni, a prilikom dolaska na Skupštinu i uručeni u pisanom obliku.

Ovim putem Vas samo podsjećamo na vašu obvezu koju ste preuzeli kad ste imenovani za zastupnika Skupštine SSKH da se Skupštini i odazovete.

Dolazak zastupnika predviđen je u četvrtak, 29. rujna 2022. godine za vrijeme ručka od 12,00 do 14,00 sati i za njih je rezerviran ručak i smještaj u hotelu ”Matija Gubec” u Stubičkom Toplicama.

Početak Skupštine predviđen je u četvrtak, 29-og u poslijepodnevnim satima, nakon ručka. Nakon radnog dijela prvog dana organizirana je večera u hotelu. U petak, 30-og nakon doručka Skupština nastavlja sa radom do ručka isto u hotelu. Nakon ručka je povratak kućama.

Molimo da se neizostavno odazovete ovom pozivu i uzmete učešća u radu IX. Skupštine SSKH

Također molimo da ovaj poziv pravovremeno dostavite Vašim poslodavcima kako bi Vas u te dane oslobodili radnih obveza ( plaćeni dopust) sukladno odredbama Zakona o radu.

Predsjednik SSKH :

Baldo Kovačević

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *