Sjednica županijskog povjereništva SSKH Šibensko-kninske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Šibensko-kninske županije

Sjednica županijskog povjereništva SSKH Šibensko-kninske županije održala se 6. lipnja 2022. g.  u 11 sati u prostorijama Vodovoda i odvodnje d.o.o. u Šibeniku.

Uz prisutne sindikalne povjerenike sjednici su prisustvovali predsjednik SSKH Baldo Kovačević , tajnik i pravni savjetnik SSKH Slobodan Kapor i Vinko Fabijan član Izvršnog odbora SSKH zadužen za Šibensko-kninsku županiju.

Nakon izvješća županijskog povjerenika SSKH u proteklom mandatu za županijskog povjerenika SSKH Šibensko-kninske županije jednoglasno je izabran Branimir Šupe, a za njegovog zamjenika Zoran Bobanović.  Za Izbornu skupštinu SSKH imenovan je Branimir Šupe. Za predsjednika SSKH podržava se kandidatura dosadašnjeg predsjednika Balda Kovačevića. Za kandidata Glavnog odbora predložen je Branimir Šupe. Predložen je  kandidat Ante Juričev Sudac za Nadzorni odbor SSKH.  Sindikalni povjerenici su govorili o problemima u svojim podružnicama   i problemima oko kolektivnog pregovaranja. Tajnik i pravni savjetnik SSKH uputio je sindikalne povjerenike na kolektivne ugovore, izrade i dopune,  a upoznao ih je sa radnjama oko izmjena Zakona o radu. Predsjednik SSKH upoznao je prisutne sa radom SSKH u proteklom periodu i planovima daljnjih aktivnosti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *