Naša članica Sandra Crnković ovogodišnja je dobitnica glavne nagrade SSSH Srce sindikalne solidarnosti

Naša članica Sandra Crnković ovogodišnja je dobitnica glavne nagrade SSSH Srce sindikalne solidarnosti

Sandra Crnković je glavna sindikalna povjerenica Samostalnog sindikata radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske u sindikalnoj podružnici Gradsko stambeno komunalno gospodarstvo d.o.o. u Zagrebu, povezanom društvu Zagrebačkog holdinga izabrana na osnivačkoj skupštini podružnice 15. studenoga 2017. godine.

Sandra je ekonomistica i radi na radnom mjestu koordinatora matičnih podataka u GSKG-u. Dugotrajni napori i zalaganja kolegice Sandre, njena požrtvovanost u borbi i posvečenost pravima radnika rezultiraju spašavanjem radnih mjesta i poboljšanju radničkih prava.

Moja uloga je osigurati da članovi dobiju pravnu pomoć, odgovoriti na sva njihova pitanja, uz pomoć pravnih savjetnika SSKH i SSSH“, prve su riječi koje je Sandra izgovorila kao sindikalna povjerenica.

Radnici su prepoznali njezin rad, tako da se članstvo u Podružnici u proteklih godinu dana višestruko povečalo, iako u društvu djeluje još jedan Sindikat, tako da je od manjinske sindikalne podružnice prerasla u većinsku sindikalnu podružnicu u GSKG zahvaljujući njenom nesebičnom zalaganju i odricanju slobodnog vremena.

Također na nedavnim izborima za radničko vijeće u njihovom društvu baš simbolično na godišnjicu SSKH ( 1 5.3.2022.g. ), Sandra je kao nositeljica liste osvojila premočno od 5. članova radničkog vijeća velikih 4. i tako dokazala da su ne samo članovi SSKH prepoznali njezin rad i trud, već i radnici koji nisu članovi niti jednoga sindikata.

Sandrin sindikalni rad i zalaganje su prepoznali i povjerenici SSKH Grada Zagreba tako da je od početka 2021. godine Sandra postala zamjenica gradskog povjerenika SSKH u Zagrebu te je u travnju 2021. godine na Izvanrednoj skupštini SSKH izabrana i postala aktivna članica Glavnog odbora SSKH.

Kolegica Sandra aktivno sudjeluje u svim sindikalnim akcijama i osposobljavanjima koje provodi SSKH kao i SSSH.



Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *