U trgovačkom društvu Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin potpisan prvi Kolektivni ugovor

U trgovačkom društvu Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin potpisan prvi Kolektivni ugovor

Dana 26. siječnja u trgovačkom društvu Vodovod i kanalizacija d.o.o. Ogulin potpisan je prvi Kolektivni ugovor za radnike tog trgovačkog društva. Ugovor su potpisali sindikalni povjerenik podružnice SSKH g. Mario Sušanj i direktor Vodovoda i kanalizacije d.o.o. Ogulin g. Bojan Prebežić.

Kolektivni ugovor potpisan je s novom upravom ovog trgovačkog društva, koja se po novoj Uredbi o uslužnim područjima mora pripojiti najvećem vodnom isporučitelju na području županije Vodovodu i kanalizaciji Karlovac što je prezentirao predsjednik skupštine društva Vodovoda i kanalizacije Ogulin, g. Dalibor Domitrović.

Ovim kolektivnim ugovorom za sve radnike osigurana su veća materijalna i socijalna prava nego što je to bilo dosadašnjim Pravilnikom o radu, a sve u cilju zadržavanja kvalitetnog radnog kadra i visokog nivoa pružanja usluge krajnjim korisnicima. Svjesni prikazanim pokazateljima iseljavanja stručnog i iskusnog radnog kadra izvan granica RH na rad u susjedne države, kvalitetne radnike može se zadržati jedino boljim materijalnim i socijalnim pravima te su prepoznajući ovu potrebu, strane u pregovorima potpisale prvi Kolektivni ugovor nakon 30 godina postojanja podružnice.

Na potpisivanju Kolektivnog ugovora uz direktora Bojana Prebežića i sindikalnog povjerenika Maria Sušnja, bili su prisutni predsjednik skupštine Vik d.o.o. Ogulin, g. Dalibor Domitrović, predsjednik Nadzornog odbora Vik d.o.o. Ogulin, g. Ivan Vuković te županijska povjerenica Karlovačke Županije SSKH kao i sindikalna povjerenica ViK Karlovac, gđa Jasna Požar.

Iskazujući zadovoljstvo potpisanim Ugovorom, nastavlja se dalje raditi na dobrobit svih građana – krajnjih potrošača ove komunalne tvrtke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *