Stubičke Toplice 28. i 29. lipnja – 13. sjednica Izvršnog odbora SSKH

  • U sklopu ljetne škole SSSH 28. i 29. lipnja održala se sjednica Izvršnog odbora SSKH  u hotelu Matija Gubec u Stubičkim toplicama. Na sjednici su zaduženi svi članovi Izvršnog odbora da prate i kontroliraju dostavu polugodišnjeg financijskog izvješća po podružnicama do 9.7.2021 g. Također se isti zadužuju po svojim područjima sa povjerenicima voditi evidenciju prijave za sindikalne susrete u Belom Manastiru 1.10.2021. g. tako da će za svakoga prijavljenoga sudionika morati dostaviti uz ime i prezime , naziv podružnice, adresu i IBAN kako bi se troškovi mogli isplatiti na osobne račune sudionika na temelju vjerodostojne hotelske registracije. Krenulo se u realizaciju iznajmljivanja sa 2 garažna parkirna mjesta i skladišne prostorije kod ulaza u zgradu.
  • Bruna Vlašić Jakovčić je izvijestila o radnjama oko ženske sekcije, a sekcija mladih je zaustavljena dok se ne pronađu mlade kolegice i kolege koji bi se uključili u rad. Kod zamjene dotrajalih električnih aparata bilo je potrebno je bilo nabaviti i manji printer u boji jer istog već duže vremena nema, a neophodan je za rad, kao i nabavka manjeg uništavača papira radi zakonske zaštite osobnih podataka.

 Za podružnicu Tekija u Požegi gdje je proglašena elementarna nepogoda kod poplave, pa onda  tuče,  odlučena je pomoć kao i za članove stradale potresom.  

Priprema oko reklamnih materijala i letaka je u tijeku, kao i završni radovi oko nove web stranice koja bi tijekom srpnja trebala biti u funkciji.

O radu ljetne škole SSSH i ostale slike možete pogledati OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *