SSKH logo
Samostalni sindikat radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske
AUTONOMOUS TRADE UNION OF WORKERS IN PUBLIC UTILITIES AND RELATED SERVICES OF CROATIA
english
 

 

TEKUĆE AKTIVNOSTI

IN MEMORIAM IVO KNEŽEVIĆ (1953.-2011.)

Poštovane članice i članovi!

Dana 4. srpnja 2011. godine zatekla nas je vijest o iznenadnoj smrti našeg kolege Ive Kneževića, dugogodišnjeg glavnog sindikalnog povjerenika u podružnici Čistoća d.o.o. Dubrovnik, člana Glavnog odbora našega Sindikata u četiri mandata i člana Izvršnog odbora SSKH u dva mandata te županijskog povjerenika SSKH za Dubrovačko-neretvansku županiju.

Da našeg Ive više nema još ne možemo povjerovati. Stalno u brizi za svoje članove u dubrovačkoj Čistoći, neprestano u akcijama sa svojim kolegama povjerenicima iz Dubrovnika, Opuzena, Metkovića, Ploča, Korčule i Lastova, a još takoreći pred neki dan na barikadama za zaštitu radnika Libertasa od otkazivanja ugovora o radu i smanjivanja prava radnika ovog uspješnog prijevozničkog poduzeća. Otišao je od nas prebrzo, sagorio nenadano.

Težak gubitak za sve naše članove, a pogotovo one u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i nenadoknadiv gubitak za suprugu Senku i sinove Nikšu i Maru.

Ivo, hvala ti za sve dobro što si učinio za naše komunalce u tvom Gradu, u tvojoj Županiji i cijeloj Hrvatskoj!


aktivnosti

 


Zlatarska ulica br. 14, 10000 Zagreb, tel: +385 1 / 46 55 716, tel/fax: +385 1 / 46 55 003, e-mail: sskh@zg.t-com.hr, web: http://www.sskh.hr