SSKH logo
Samostalni sindikat radnika u komunalnim i srodnim djelatnostima Hrvatske
AUTONOMOUS TRADE UNION OF WORKERS IN PUBLIC UTILITIES AND RELATED SERVICES OF CROATIA
english
 

 

TEKUĆE AKTIVNOSTI

3. susret sindikalnih povjerenika u Šibeniku, 7.-9. rujna 2007.

3. susretu sindikalnih povjerenika u Hotelskom naselju Solaris Šibenik, od 7. do 9. rujna, odazvalo se ukupno 77 povjerenika, odnosno njihovih zamjenika iz povjereništva sindikalnih podružnica.

Prvi dan, 7. rujna (petak) održana je prezentacija knjige Kristijana Plazonića, dipl. iur., Radno vrijeme, odmori i dopusti – s razradom pravnih instituta punog, nepunog i skraćenog radnog vremena, prekovremenog rada, preraspodjele radnog vremena, plaćenog i neplaćenog dopusta te godišnjeg odmora. Nakon toga je svim učesnicima uručen primjerak prezentiranog djela.


U subotu, 8. rujna je organiziran cjelodnevni izlet, obilazak Nacionalnog parka Kornati.

Susret povjerenika je završen u nedjelju, 9. rujna 2007. godine nakon druženja, odjave soba i ručka.

Kao što je to uobičajeno, SSKH je i ove godine susret povjerenika organizirao s namjerom da se naši povjerenici s područja cijele države međusobno upoznaju, druže, razmjene iskustva iz rada u podružnicama, educiraju se o pojedinoj aktualnoj temi (u ovom slučaju jedan segment radnopravnih odnosa, radno vrijeme-odmori-dopusti), upoznaju se znamenitostima naše Domovine (ovom prilikom Nacionalni park Kornati), ali da im to bude i nagrada za njihov samoprijegoran i požrtvovan rad u podružnicama, koji nije dovoljno vrednovan, te im se SSKH i na ovaj način želi odužiti kroz ovu svojevrsnu nagradu. 


aktivnosti

 


Zlatarska ulica br. 14, 10000 Zagreb, tel: +385 1 / 46 55 716, tel/fax: +385 1 / 46 55 003, e-mail: sskh@zg.t-com.hr, web: http://www.sskh.hr